sunnuntai 18. elokuuta 2019

Blogista tuli vlogi

Kerroin jo reilut puolitoista vuotta sitten aikovani uudistaa blogia kevään 2018 aikana. En vielä tuolloin ollut toteuttanut suunnitelmaa, vaikka se ajatustasolla olemassa jo olikin. Ja sitten kun sen toteutin, se jäi mainitsematta täällä kokonaan. Hups. En tiedä miten siinä niin kävi, ehkä halusin tuottaa sisältöä uuteen vähän enemmän ennen kuin teen siitä niin sanotusti julkista.

Ja niin blogista tuli vlogi. Olen siis aloittanut vlogin eli videomuotoisen blogin nimeäni kantavalla Youtube- kanavalla. Videoita olen julkaissut jo viime heinäkuusta saakka, mutta vasta viimeaikoina siitä on tullut säännöllisempää. Siksikin tämä blogin puoli on ollut jo kauemman aikaa melko hiljainen.

Videoblogi on lifestyle- tyyppinen kanava, jossa kuvaan elämääni - arkea ja juhlaa. Pääaiheina jatkan edelleen lapsettomuusteemaa - talletan lapsettomuusmatkaani ja toivottavasti joskus myös vanhemmuusjuttuja videoiksi, puhun välillä näkövammaisuuteen sekä mielen - ja muuhunkin hyvinvointiin liittyvistä asioista ja tavoittelen psykologian opiskelupaikkaa yliopistolta jota muuten ei tänä syksynä vielä irronnut vaikka yritys oli kova :) Tietenkin myös karvalauma vilahtelee mukana usein. Olen hyvin isoksi osaksi muuttanut nyt siis Youtuben puolelle, mutta blogikin aina sillointällöin päivittyy jatkossakin. Kannattaa toki käydä kurkkimassa täälläkin, mutta suosittelen klikkaamaan kanavalleni ja tilaamaan sen, mikäli tahdot jatkaa mukana matkassani :) Vlogiin pääset
Tästä linkistä.
Toivottavasti tavataan jatkossa myös kanavallani! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti