maanantai 23. tammikuuta 2017

Neljäs folliultra

Se oli tänään aamulla. Olin viime päivät jännitellyt noita Letrozolin vaikutuksia, mutta nytpä nekin ovat siis selvillä.

Lääke on toiminut odotetulla tavalla. Nyt, kun mennään kiertopäivää 11, löytyi yksi johtofolli, jonka koko oli 17 mm. Ja onhan se mahtavan kokoinen. Yleensä tässä vaiheessa kiertoa luomuna rakkulan koko on pyörinyt 11-12 paikkeilla. Hyvin todennäköisesti ovuloin tässä kierrossa tavallista aikaisemmin. Veikkaan tuon hetken saapuvan melko pikaisestikin - ainakin naaman kukinto on sen suuntaista nyt että kohta alkaa tapahtua. Tulin kotiin klinikalta ja tein varmuuden vuoksi testin, vaikka lääkäri epäili että tuskin on tänään vielä positiivinen. Ei ollut ja hyvä niin. Antaa vaan rakkulan kerätä kokoa vielä parin päivän ajan.

Sovittiin että kolmas inseminaatio tehdään keskiviikkona alkuiltapäivästä. Siihen mennessä ovulaatio luultavasti tapahtuu. Jos testi on huomenna plussan puolella, on keskiviikko otollinen aika, samoin jos samana aamuna tulee hymynaama. Mutta jos jostakin syystä vielä keskiviikkonakaan ei tapahdu muutosta, pistetään Pregnyl. Silloin rakkula on kuitenkin jo hyvän kokoinen ja se voidaan huoletta irrottaa.

Niin ne vaan alkavat kolmannet piinapäivät kolkutella ovella. Kuten aiemmin kerroin mulla on onneksi sovittuna kaikenlaista menoa ja puuhaa, joten ihan kamalasti en ehdi nyt asiaa mielessäni pyörittää. Ylihuomenna tulee myös Kotikadun ensimmäinen kausi Areenaan. Hyvä keino saada ajatukset muualle oireista ja muista piinaan liittyvistä mietinnöistä sekin. Läppäri vaan kainaloon ja sohvan nurkkaan aikaa kuluttamaan :)

Torstaina 9. helmikuuta koittaa sitten se tuomiopäivä. Tai viimeistään lauantaina 11. päivä. Ehkä jo tiistaina 7. päivänä, jos pregnyl pääsee taas sotkemaan luteaalivaihetta. Niitä kohti siis...

2 kommenttia:

  1. Me mennään ihan samoissa tunnelmissa :D Mullakin tänään kp 11, folli 16 mm ja inssi keskiviikkona!!!

    VastaaPoista
  2. Paljon onnea tähän kiertoon :)

    VastaaPoista