lauantai 27. elokuuta 2016

Maltillista lohtushoppailua

Tänään olisi pitänyt alkuperäisten laskujeni mukaan tapahtua ensimmäinen inseminaationi. Testasin varmuuden vuoksi vielä aamulla digitestillä ovulaation toivossa, mutta tikku ei hymyillyt kuten arvelinkin. Koska klinikkareissua ei siis tänään tullut ja tokihan se harmitti, päätin hakea lohtua Itäkeskuksen kattavasta shoppailutarjonnasta. Siskoni oli käymässä luonani parin päivän ajan, ja me päätettiin vähän keventää lompakoitamme :) Tämä teki mulle hyvää juuri tänään, etten murehtinut liikaa tätä päivää ja ylipäätään koko hoitoasiaa niin kovin, vaikka lähteminen tuntuikin alkuun hankalalta, ja olisi ollut vain helpompaa jäädä peiton alle suremaan toimimatonta kroppaa. Se munarakkulan vatkaaminen jäi kuitenkin lopulta hetkeksi kokonaan taka-alalle ja todellakin hyvä niin.

Olemme käyneet joka kerta läpi kaikki suurimmat kauppakeskukset kun vietämme yhdessä aikaa Helsingissä. Nyt kun itse asun täällä, olen jo tavallaan sopeutunut siihen, että kaikenlaisia kauppoja ja liikkeitä on aina saatavilla, ja niihin voi mennä aina kun tuntuu siltä, niinpä tietynlainen suurempi palo päästä näitä tänne kiertelemään ei ole enää niin valtava kuin joskus aiemmin, kun olin tottunut pikkukaupungin tarjontaan, jota ei luonnollisesti ole samalla lailla kuin pääkaupungissa. Sisko käy täällä kuitenkin niin harvoin, että ollaan pidetty edelleen kiinni tästä perinteestä. Aina me palataan kotiin mukanamme enemmän tai vähemmän kaikenlaisia kasseja ja nyssäköitä, mutta se on välillä niin rentouttavaa :)

Nyt kun haluan säästää joka ikisen ylimääräisen euron vauvajuttuihin (että pääsen viettämään paljon niitä ihania vauvantarvikeostospäiviä sitten joskus ja vetämään ne ihan överiksi, heh), pidin kukkaron nyörejä tavallista tiukemmalla. Mutta jotain pientä sentään tarttui mukaan.


Löysin hieman aiemmin ihanan uuden tuotesarjan Bodyshopilta. Rakastan hyviä tuoksuja ja olen erittäin tarkka siitä, minkä tuoksuisia kauneudenhoitotuotteita käytän ja mikä miellyttää. Varsinkin hajuvesissä. Tuoksun pitää olla juuri sopiva ja mulle täydellinen, muuten koko pullo jää helposti käyttämättä. Tarkoitukseni oli hakea tällä samalla reissulla Bodyshopista Moringa-sarjan
Moringa Eaude Toilette
hajuvesi. Ostin pari viikkoa taaksepäin samaisesta liikkeestä kasvojenhoitotuotteita, joiden mukana sain lahjana pienen Moringa suihkugeelipullon. Ja voi taivas sentään kun sen avasin. Aivan ihana tuoksu! Tutustuin Bodyshopin verkkokaupassa kyseiseen sarjaan tarkemmin ja päätin, että hajuvesi on tästä saatava, tuoksusta tuli samantien yksi lemppareistani. Ajattelin aiemmin, ettei ole lotuksenkukkaa tai valkoista myskiä voittanutta, mut kyllä tämä on samalla viivalla ainakin.

Liikkeessä sitten bongattiin hyvässä 40 prosentin alessa tällainen lahjapakkaus.

Oli pakko saada. Aivan pakko.

Ja mitäpä sieltä paljastuikaan...

Lisää sarjan ihania huumaavan tuoksuisia tuotteita: Suihkugeeli, vartalosuihke, käsivoide, vartalovoi ja vartalokuorinta. Lopulta päädyin tähän pakkaukseen, ja hajuvesi jäi vielä kaupan hyllylle. Mielestäni vartalosuihke onkin ehkä arkikäyttöön parempi vaihtoehto. Varsinainen hajuvesi on melko voimakkaan tuoksuinen, ehkä juhliin sopivampi. Kuvittelin, ettei vartalosuihkeen tuoksu kestäisi kauaa, mutta useamman tunnin se säilyi ja tuoksui vahvasti, eikä sitä tarvinnut lisätä. Rakastuin näihin tuotteisiin juurikin niiden tuoksun takia heti ensikosketuksella. Vartalokuorinta on ihanan tuntuinen, rakeinen ja poistaa hyvin kuollutta ihoa... Ainoan miinuksen annan vartalovoista, joka jättää ihon hieman nihkeän tuntuiseksi ja tuntuu, ettei se imeydy kunnolla... Tai sitten levitin sitä liikaa. Ehkä uusi rasva vaatii vielä totuttelua, mutta sille en ihan heti kyllä syttynyt. Tämän hetken suosikkini vartalovoiteista on Bodyshopin
Strawberry Puree Body Lotion.
Näillä pärjäilen hyvin pidemmän aikaa :)

Eilen illalla käytiin myös nauttimassa yhdet olutravintola Pikkulinnussa. Mun yksi tarkoitti tuopillista kokis Zeroa. Tavallisesti olisin ottanut ison lasin kuoharia, mutta tuon maanantaisen ultrareissun jälkeen päätin pidättäytyä alkoholista sekä tupakasta kokonaan, jälkimmäisen kyllä olen jättänyt jo aiemmin. Ehkäpä yksi viinilasi ei tilanteeseeni olisi vaikuttanut suuntaan tai toiseen, mutta siitäkin huolimatta tein päätöksen, etten myrkytä enää kroppaani millään ylimääräisellä minkä voin jättää poiskin, vaan nyt pidän siitä oikeasti niin hyvää huolta kuin ikinä vain osaan, jos siitä suinkin olisi edes ihan pienenpieni apu tällä matkalla. Saan alkaa tästä lähtien tutustumaan ravintoloiden alkoholittomaan valikoimaan paremmin mikäli sellaiseen ilta- tai yöelämään tulee lähdettyä ennen mahdollista raskautumista. Seuraavat kuohuviinit siis tarjoillaan mun osalta vasta joskus hamassa tulevaisuudessa synnytyksen jälkeen, jos tässä sinne asti päästään.

Nyt jäädään odottamaan maanantaita. Testaan vielä aamulla kerran, ja jos mitään muutosta ei tapahdu, siirtyvät suunnitelmat seuraavan kierron puolelle. Eli pari vuorokautta aikaa vielä siis ihmeeseen.

4 kommenttia:

 1. Onko sulla parempi hajuaisti, kuin näkevillä ihmisillä? Olen jostain kuullut, että muut aistit terävöityvät, jos joku aisti puuttuu.

  VastaaPoista
 2. Yleensä se on tosiaan niin, että muut aistit ovat vahvempia, kun yksi aisti on pois. Tämä johtuu ehkä juuri siitä, että niiden varassa sitten mennään mitä on, ja niillä ikään kuin korvataan puuttuvaa aistia. Kyllä mulla ehkä hajuaisti on herkempi kuin muilla tavallisesti, ja haistan helposti esimerkiksi pilaantuneen ruuan jo ihan aikaisessa vaiheessa, ennen kuin sitä välttämättä joku toinen hajuaistin perusteella huomaisi. :)

  VastaaPoista
 3. Ihanalta näyttää toi Body Shopin lahjapakkaus. En edes uskalla lähestyä kyseistä liikettä, kun varmasti kiikuttaisin siltä jonkun ylikalliin putelin kotiin :D

  VastaaPoista
 4. Siinä on aina se vaara että jotain tarttuu mukaan :D Mutta vaikka nämä tuotteet on aika kalliita, niin ne ovat myös tosi riittoisia, noista purkeista riittää vaikka kuinka pitkäksi aikaa. Esimerkiksi tota suihkugeeliä ei tarvitse kuin pienet tipat, siinä on sellainen koostumus että riittää hyvinkin. Ja vartalovoistakin mielipide muuttui täysin. Kyllä se lopulta imeytyi ja se tuoksu, se on niin ihanan täydellinen etten kyllä sen voiteen käytöstä koskaan luovu :)

  VastaaPoista