keskiviikko 28. kesäkuuta 2017

Nappiosumia

Nyt on taas "se aika kuusta" ja nykyään täällä se tarkoittaa sitä, että uusi yritys kolkuttelee ovella. Eli jännät pari viikkoa tulossa, vaikken tottapuhuen jaksa edes kamalasti enää jännittää. Tulee jos on tullakseen, niin on parempi ajatella ettei päivät kulu vatvoen.

Ajoituksesta ei ainakaan tämä kerta jää roikkumaan, sillä tänä aamuna kp18 ovulaatiotestiin piirtyivät erittäin vahvat viivat lupaillen munasolun irtoavan piakkoin. Nyt ainakin tiedän tarkalleen, että tasan pari viikkoa ja uusi kierto tulee päivälleen silloin jos on tullakseen, toivottavasti pysyisi poissa ensi kesään tai jonnekin sen paikkeille.

Eilen jo luovuttaja piipahti, mutta tänään hän saapuu vielä uudelleen ja hyvä että tämä sopi hänen aikatauluunsa, koska nyt todellakin on se nappihetki. Sitten vaan odotellaan lopputulosta.

Olen täällä suunnitellut, pohtinut ja pähkäillyt tulevaa Joensuun kesäreissuakin. Johonkin kohtaan heinäkuuta se pitäisi sovittaa, mutten oikein vielä tiedä mihin. Jos nyt lähtisin, sujuisivat niin sanotut piinapäivät sukkelammin. Matkailusuunnitelmiamme rajoittavat aina jonkin verran kuitenkin kissanhoitojärjestelyt, joten niidenkin ehdoilla on osittain mentävä, että koska saan hoitajan. Varsinkin näin loma-aikaan ihmisillä on omiakin reissuja suunnitteilla. Joten ihan lyhyellä varoitusajalla ei aina onnistu. Jos taas lähden loppupuolella kuuta, on ovulaation kyttääminen ja aikataulutus oman kierron mukaan ajankohtaisempaa. Kyllähän se hieman syö lomafiilistä jos tiedän joutuvani lähtemään kotiin minä hetkenä hyvänsä sen mukaan miten kroppa päättää toimia. Tarkoitus kun olisi nimenomaan rentoutua ja viettää aikaa mökilläkin rauhassa sen kummemmin tulevia päiviä suunnittelematta. Mut ehkä keksin jotakin ja yritän taiteilla aikataulut mahdollisimman sopiviksi niin, että asiat sujuu kaikkien osapuolten - myös kissojen - kannalta mahdollisimman mutkattomasti :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti