MinnaHeippa!

Nimeni on Minna. Synnyin 5. helmikuuta vuonna 1991 Joensuussa. Muutin Helsinkiin kesällä 2014 opiskelemaan ja vaihtamaan maisemia, ja tähän kaupunkiin olen tullut jäädäkseni :)

Olen tällä hetkellä päätoiminen opiskelija, ja teen myös ravintovalmennuksia opintoihin liittyvän puurtamisen ohella. Kävin vuonna 2013 ravintovalmentajakoulutuksen Trainer 4 You:lla.

Muistan vieläkin, kuinka ilmoitin noin viisi -vuotiaana, että musta tulee isona kirjailija. Nyt kirjoitan ensimmäistä käsikirjoitustani, jonka toivon näkevän päivänvalon vielä jonakin päivänä ihan oikeana kirjana. Tulevaisuudessa haluan työskennellä ravitsemusasioiden lisäksi markkinoinnin parissa, sekä tehdä käsikirjoituksia TV-ohjelmiin ja radio- ja TV-mainoksiin. Arjessa henkireikiäni ja parhaita tapoja rentouttaa mieltä ovat musiikki, kirjoittaminen ja liikunta; lenkkeily, kuntosali ja spinning.

Minulla on todettu kolmen kuukauden iässä Leberin synnynnäinen amauroosi, joka on syntymästä lähtien jatkuvan näkövammaisuuden aiheuttava silmäsairaus, johon ei ole parannuskeinoa. Kohdallani tämä tarkoittaa, että näkökykyä on olemassa vain hyvin vähän, joka on olemattoman pieni ihmisen normaaliin näkökykyyn verrattuna. Haitta-aste on 100 %. Näen vain suuria asioita: Ihmisiä, huonekaluja jne, oikeanlaisessa valaistuksessa hieman paremmin, mutta mitään pikkutarkkoja juttuja en näe lainkaan, esimerkiksi värejä. Erotan ainoastaan tumman ja vaalean sävyerona. Tämä tarkennukseksi siis näkövammani tyypistä. Sairaus on peittyvästi periytyvä, ja minulle tehdyn geenitestin (verikoe) mukaan periytymisriski omille lapsilleni on noin 0,5-1 prosenttia.

Ajatukseni elämässä on, ettei mikään ole mahdotonta, asioille on vain keksittävä ratkaisut jotta ne voidaan toteuttaa. Aivan kaikkea ei voi saada, mutta 99 prosenttia toivomistamme asioista sekä unelmistamme voimme saavuttaa, kun vain jaksamme tehdä tarpeeksi töitä niiden eteen. Uskon onnellisuuden kumpuavan siitä, että kuulen itseäni ja sydäntäni, rohkeudesta heittäytyä uusiin asioihin ja haasteisiin, sekä omasta asenteestani elämään: Se miten asennoidun vaikuttaa suoraan siihen, mitä ympäristöltä saan itselleni.

Toivotan jokaisen blogiini löytäneen lämpimästi tervetulleeksi seuraamaan polkuani, niin ylä- kuin alamäkiä ja kaikkea siltä väliltä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti