tiistai 31. tammikuuta 2017

Jotain uutta

Ihan ensiksi: Kiitos paljon kaikille edellisessä postauksessa minua tsempanneille! :) Päivät menevät eteenpäin ihan normaaliin tahtiin, oikeastaan aika ei ole tuntunut juuri matelevan, joskaan ei kiirehdikään. Mennään siis nyt suoraan asiaan, josta on pakko vähän kirjoittaa ja sitä mietiskellä...

En yleensä kerro täällä mitään yksityiskohtaisia lima- ja verijuttuja. Jotenkin se on niin henkilökohtaista ja intiimiä etten koe niistä avautumista omalla kohdallani luontevana. Mutta nyt on pakko ihan vähän kuitenkin raottaa myös tuota puolta ja tehdä pieni poikkeus. Sunnuntaina dpo 4 alkoi kipu alavatsalla, ihan sellainen samanlainen juilinta kuin aina ennen kuukautisten alkua - ei mitään eroa. Illalla havaitsin, että mustahan tulee verta. Ei mitään ihan kirkasta puhdasta, mutta sellaista hyvin hailakkaa, joka oli omalla silmälläni kuitenkin erotettavissa. Sitä tuli ihan pieni tippa, ei todellakaan mitenkään vesiputouksen lailla vuotamalla. Kuittasin sen vain oviksen jälkeisenä vuotona ja muistelin, ettei mulla sellaista kyllä koskaan ole ollut.

Eilen sama juttu. Kohtu kramppasi koko päivän, ei sellaista kipukipua, vaan enemmänkin ehkä veitsimäistä vihlontaa. Ja illalla täysin samanlainen vuoto, eli mentiin dpo 5. Tänään dpo 6 sattuu edelleen aina sillointällöin, kuin joku tökkäisi ja mutistelisi terävästi kohtua.

Kiinnittymiskipua- ja vuotoahan se ei voi olla. Alkiohan kiinnittyy vasta viikko hedelmöittymisestä jos on kiinnittyäkseen. Olen kyllä jo näiden selkeiden menkkaoireiden perusteella alkanut laskea kirvestä lähemmäs kaivonpohjia, koska nyt todellakaan ei hyvältä näytä plussan kannalta. Tuo vuoto on kummallista myös. Tänään sitä ei ole enää tullut, mutta äskenkin tuntui kuin joku olisi veitsen kanssa kohtuni kimpussa. Mitähän tämä oikein meinaa?

Mitään muita oireita ei tunnu olevan. Vähän huimaa ja parina aamuna on tuntunut hieman flunssaiselta. Tänään oli jollain tavalla oudon hölmö olo ja samoin eilen, mutta syömällä sekin hävisi. Siinä ne, olo on muuten täysin normaali. Nuo krampit alavatsassa kyllä saavat toivoa latistumaan, koska ne niin vahvasti enteilevät alkavia kuukautisia noin viikon päähän. Nyt olen vain kuin en olisikaan, odotan dpo 14 jos kuukautiset eivät ennen sitä ala ja teen testin. Varaudun kyllä negaan, sillä se on nyt se todennäköisin vaihtoehto. Ehkä se verenvuotokin on seurausta Letrozolista. Kyllähän sieltä aika suuri folli puhkesi silloin viime keskiviikkona...

2 kommenttia:

  1. Ooohh!! Ihanaa <3 Kyllä tuo kiinnittymiskivuilta ja -vuodolta minun korvaan kuulostaa. Ja siis ihan hyvin voi kiinnittyä jo tässä vaiheessa, koska inssistä on jo 6 päivää. Useimmissa lähteissä puhutaan 5-7 päivästä.

    Toisaalta, toki se voi olla jotain muutakin vuotoa. Mutta en ihan ovisvuodon piikkiin laittaisi. Mullahan oli juuri kuvailemasi kaltaista vuotoa pari päivää oviksen jälkeen, joten se mun vuoto todennäköisesti olikin ihan ovisvuotoa. Sulla on nyt kuitenkin oviksesta jo melkein viikko, joten vaikea kuvitella että se sitä olisi.

    Mulla on tosi hyvä fiilis sun puolesta <3 Tsemppiä viimeisiin piinapäiviin!

    VastaaPoista
  2. Kyllä tuo mun mielestä kiinnittymisvuodolta kuulosti. Mulla tuli esikoisesta tasan 7 päivää alkionsiirrosta haaleaa verta pyyhkiessä. Tosin hän oli kolmipäiväinen alkio siirrettäessä. Sellaista jomottavaa kipua tuntui kohdussa sen jälkeen joka päivä.

    VastaaPoista