torstai 24. huhtikuuta 2014

Pääsiäinen vietetty

Pääsiäinen on ohi taas, vappua odotellessa :) Vietin pääsiäistä kavereiden luona luonnon helmassa. Syötiin ja juotiin hyvin, nautittiin auringosta ja oltiin vaan. Pari vuorokautta meni kuin huomaamatta. Juteltiin monenlaisia asioita läpi. Lauantaina piti tulla takaisin Joensuuhun, että sain hoidettua kissat. Nythän tilanne on se, ettei mulla ole minkäänlaista kissanhoitajaa, joten en pysty olemaan kuin yhden yön kerrallaan pois kotoa. Jos meinaan olla useamman, on mun joka tapauksessa käytävä aina kotona päivittäin katsomassa, että kaikki on kunnossa. Tämä rajoittaa osaltaan reissujani, en voi lähteä mihinkään kauemmaksi pidemmäksi aikaa, koska on pakko päästä käymään kotona. Katsellaan josko tilanne myöhemmin muuttuisi, mut nyt ei ole ketään, jonka voisin hommaan nakittaa. Olen melko tarkka siitä, kuka eläimiäni hoitaa, mikä ei liene missään määrin ollenkaan omituista. Täytyy olla ihminen, johon voin luottaa ja johon eläimetkin luottaa. Näitä asioita on joskus vaikea järjestää, mutta se kuuluu elämään. Onneksi pääsiäinen saatiin kuitenkin sujumaan ja hauskaa oli meillä kaikilla. Herkkujakin oli monenlaisia, mutta kuvia en tajunnut ottaa. En yleensä kulje kamera kädessä ympäriämpäri maita ja mantuja, mutta ehkäpä nyt kun tätä blogia yritän ahkerammin pitää, olisi syytä panostaa kuvapuoleen myös. Tein pari viikkoa sitten parmesaaniuunilohta, jonka kyllä kuvasin. Mutta koko homma kärähti päältä, joten kuvasta tuli niin epäselvä että poistin ne kokonaan ja annoin olla. Onnistuin jostakin noukkimaan myös vatsataudin itselleni jonkin ajan kuluttua tuosta lohiherkuttelusta. Nyt ei tee mieli lohta hetkeen, en voi kuvitellakaan laittavani sitä suuhun. Siinä voi mennä taas aikaa, että pystyn siihen. Reilu vuosi sitten jäi ruokavaliosta keitetyt kananmunat pois myös samasta syystä. Pystyn niitä jo jotenkuten nielemään, mutta aika heikkoa tekee edelleen. Rakastin uunilohta ja harmittaa, ettei se enää pääse herkkupöytään. Jospa se jossain vaiheessa taas uppoaisi, kunhan joku tovi kuluu aikaa.

Rakastan kukkia. On ihana saada juhlapäivinä, tai minä tahansa hetkenä kimppu mitä tahansa kukkasia. Meillä on huonona puolena vain se, että kissat tekevät niistä selvää jälkeä viimeistään ensimmäisen yön aikana kun kukat mulle saapuvat. Valmistujaisissa sain kyllä ruusuja pöydän ja maljakot täyteen.

Laitoin pääsiäisviikolla Elinalle kukkia. Koska kimppu meni Helsinkiin, enkä itse päässyt sitä viemään, kokeilin ekan kerran elämässäni kukkalähetystä. Ja hyvin toimi, kaikki sujui kuten olin toivonut ja menivät perille. Jännitin etukäteen niiden hukkumista johonkin matkanvarrelle, mutta olin todella tyytyväinen liikkeen palveluun. Tämä on hyvä keino muistaa ketä tahansa henkilöä, jos jokin merkkipäivä on tuloillaan. Tai vaikkei olisikaan, toki kukkasilla voi ilahduttaa muutenkin. Oma kimppuni meni synttäripäivän onnentoivotukseksi. Halusin jotain vähän kestävämpää. Tiesin että ruusut rapistuvat jo muutamissa päivissä, mutta gerberat kestää, jopa kuukauden hyvällä tuurilla :) Kuvaa en luonnollisesti kimpusta saanut, koska en sitä itse nähnyt, mutta tässä kukkakaupan sivuilta poimittu kuva. Kuva on siis kopioitu
Koivuhaan kukkakaupan sivuiltaSuuria muutoksia on tulossa elämääni myös ihan lähiaikoina. Olen muuttamassa kesällä Helsinkiin. Vihdoin ja viimein se tapahtuu, onhan siitä vaahdottu jo vuosia. Olisin kirjoittanut asiasta enemmän jo tähän postaukseen, mutten pysty mitenkään keskittymään, koska televisiossa pyörii Valheen vangit. On pakko siirtyä sohvan pohjalle, siinä on sarja jota en jätä väliin. Mielenkiintoisia ja surullisiakin tarinoita, jotka on pakko nähdä ja kuulla. Suosittelen lämmöllä kaikille, kääntäkää kanava Liville. Tosin tää taitaa kohta loppua, on jo sen verran tullut jaksoja. Toivottavasti tulee uusi kausi pian.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti