torstai 19. marraskuuta 2015

Tavoitteiden tukena Visalus


Laitoin joitakin aikoja taaksepäin oman ilmoituksen ravintovalmennuspalveluistani pienen kuntosalin oveen, joka sijaitsee kerrostalomme alakerrassa. Se on vain asukkaiden käytettävissä, mutta on uusi ja oikein viihtyisä, vaikkei laitteita montaa olekaan. Kuitenkin sen verran, että lenkin jälkeen voi hyvin käydä tekemässä lisäksi pientä lihastreeniäkin. Kävin siellä kevättalvella kerran, sen jälkeen en ole ehtinyt, mutta aion pian taas sinne palata, sillä siellä saa kivan loppusilauksen aerobiselle liikunnalle ja extrana tulee nähtyä myös naapureita :) Mainokseni ei poikinut asiakkaita muista asukkaista (ainakaan vielä...), mutta sain eräältä naapuriltani soiton liittyen näihin Visalus-tuotteisiin, joista nyt kerron hieman lisää. Hän jälleenmyy tuotteita, ja antoi myös mulle muutaman näytepussin testattavaksi.

Visalus-tuotteet ovat ateriankorvikkeita. Näillä ei korvata kaikkia päivän ruokia, kuten joidenkin muiden valmisteiden kanssa on tapana toimia. Tällä tuotteella korvataan yksi tai korkeintaan kaksi ateriaa. Esimerkiksi lounas tai välipala. Muuten noudatetaan täysin juuri sellaista ruokavaliota, joka tukee kunkin omaa tavoitetta parhaiten, oli se sitten mitä tahansa painoon tai kehonmuokkaukseen liittyvää. Nämä ovat hyvin proteiinipitoisia pirtelöitä, jotka sisältävät myös kaiken muun tarvittavan, kuten vitamiinit, jotka kuuluu saada. Pirtelön tarkoituksena on myös nopeuttaa aterioiden nauttimista. Olen kuullut monilta painonsa tai muutoin kehonsa kanssa kamppailevilta, että terveellisesti syöminen on työlästä. Täytyy punnita, pilkkoa, keittää ja paistaa, eikä sitä kaikkea millään ehdi tehdä. Kaikenhan ehtii, kun vain järjestelee asiat oikein. Muutamalla pienellä muutoksella saa nopeutettua aterioiden koostamista jo reilusti. Tässä on yksi ratkaisu. Teet pirtelön, pakkaat sen mukaasi ja näin vaikkapa välipala on valmis. Sain testiin vaniljapirtelöjauheen. Lisänä mukana on mansikkamaku, joka on pieni määrä jauhetta, jonka voi sekoittaa vaniljan joukkoon. Mansikan lisäksi makuna on suklaa, mutta sitä en ole vielä testannut. Pirtelön voi valmistaa oman mielensä mukaan joko maitoon tai veteen, olen kuullut sitä myös mehuun sekoitettavan. Laitetaan vain jauhe ja kolme desiä maitoa blenderiin, annetaan sekoittua hetki ja pirtelö on valmis nautittavaksi. Mukaan voi laittaa myös marjoja tai hedelmiä. Mansikka tai banaani toimivat ainakin omaan makuuni. Tein yhden veteen ja toisen rasvattomaan maitoon. Jälkimmäinen oli parempi. Ensimmäisessä oli mukana mustikoita, toiseen laitoin pelkän pirtelö- ja mansikkajauheen. Tämä kaikki sopii loistavasti myös esimerkiksi gluteiinittomaan ruokavalioon.

Olin positiivisesti yllättynyt pirtelön koostumuksesta. Jauhomaisuutta tai juomassa kelluvia paakkuuntuneita jauhomöllejä ei ollut lainkaan, ja juoma oli hieman vaahtomaista. Vaniljan maku tuli hyvin esiin. Mukaan lisätty mansikkamaku oli hieman makea omaan makuuni, mutta ei muuten huono ollenkaan. Parasta tämä on kylmänä nautittuna.

Mukana oli myös pussi kuivattuja vihanneksia sekä kevyesti maustettuja pähkinöitä ja siemeniä. Pähkinät jäivät kuvasta pois kun söin ne jo heti samana iltana kun ne kotiini kannoin. Niitä olisin voinut syödä vaikka kilon kerralla. Ainoa mikä tökki oli osassa pähkinöissä jokin vasabin makuinen mauste. Itse en siitä pidä, mutta jotka mausta pitävät, pitävät varmasti myös noista pähkinöistä. Vihannekset olivat myös syötäviä. Eivät pahoja, mutta kyllä tämä ensin mainittu pähkinäsiemensekoitus vei voiton. Yhteenvetona sanoisin, että maultaan ja koostumukseltaan oikein hyviä tuotteita. Mistään pitkäkestoisesta tehosta ei mulla ole kokemusta, mutta uskon että ovat toimivia ja tukevat hyvin esimerkiksi painonpudotusta. Voisin suositella näitä asiakkailleni, jos heistä joku tällaista näppärää ja hyvänmakuista ateriankorviketta kaipaa, esimerkiksi välipalalle. Ensi vuoden alussa on tulossa myös uudenlainen energiajuoma, jossa on käytetty vihreän teen kofeiinia. Sitä odotan mielenkiinnolla ja aion kyllä testata heti kun se on mahdollista. Mitään piristävää vaikutusta en usko siinä olevan joka itseeni tehoisi, koska edes kahvilla en piristy :) Mutta yleisesti varmasti toimiva tuote sekin. Eikä lisättyä sokeria :)

Tuotteita saa vain jälleenmyyjiltä. Näitä ei ole myytävänä kaupoissa, vaan ne on tilattava joltakulta sellaiselta, joka näitä kauppaa. Mulla ei vielä näitä ole, mutta aion piakkoin syventyä paremmin Visalus-tuotteiden pariin. Ilmoittelen, kunhan näitä myös minulta saa. Suosittelen kokeilemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti